Post by soanohepuvig on Feb 11, 2022 8:18:02 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Critical Strike: Army Games 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Critical Strike: Army Games 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک توکن های نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Critical Strike: Army Games 3D 2022 version ▞▞▞
میشه یکی بگه چطوری باز میشه😫😫
بازی واقعا خوبه، دیدن باور کردنه دانلود کنید و امتحان کنید
خوب بود خوشم آمد 🤩🤩🤩🤩
بازی مسخره ای بود اما چرا هی تیر نمی زند یک ستاره کمه
FPS Commando Shooting Games Adventure obv
خوب نظری ندارم
بازی تیراندازی Real Commando بسیار خوب است. من هیجان زده بودم زیرا می توانم از ساختمان ها بالا بروم اما نمی توانم دورتر بروم. ثالثاً بازی باید واقعی تر باشد. اکنون ناامید کننده است که نمی توانم آن بازی را بدون پخش آهنگی از Google Play Music انجام دهم.
این یک بازی خوب است
3d
iPhone نخرید، منتظر
گرافیک وحشتناک شما بچه ها انتظار دارید بیش از 100 دلار برای باز کردن قفل همه چیز چه کلاهبرداری است. قبل از اینکه از بازیکنان پول بخواهید، بازی خود را بهتر کنید. 😡
عالی 😍
من از بازی خوشم نمیاد خیلی خسته کننده است بعد به تبلیغات زیاد فکر کردم که بازی دیگر را دوست دارم که افرادی که به من کمک می کنند مبارزه کنم و دلیل اینکه چرا به آن 1 ستاره دادم چون کمکی ندارم 😡
FPS Commando Shooting Games ایڈونچر ghbv
بازیه خوبی نیس
این بازی رو نصب کنید خیلی عالیههههههههه
Boys Girls Kids Music Game Smart Watch , HD Touch Screen ...
Critical Strike Portable - آخرین نسخه برای آندروید - Apk دانلود
کس ننت
دانلود Critical Strike : Offline Game v1.0.50 بازی تیراندازی ...
خیلی خوبه بازی
شما بسیار دوست دارید به بازی فرمان FPS است
خیلی هم کیری بود
میتونست یکم بهتر باشه
واقعن مسخره کردی ما رو این بازی اسلن بهال نیست🤮خیلی بدرد نخور من گان بازی،های تفنگی زیاد دارم اما اما بدرد نخور ترین نشو و چرت ترین نشون فقد اینه😡🤮
حههحل7
بازی خیلی قشنگه و بدون تبلیغاته خیلی قشنگه
فقط گروهی خوب
باحال است اما برای تفریح بیشتر باید آن را در شهری بسازید☺
بازی خوب است اما نکته اصلی در این بازی این است که صفحه نمایش چرخانده نمی شود. خودمان.. همانطور که میخواهیم... و صفحه را بچرخانیم... به صورت خودکار..
منم بده ولی باهاش حال نکردم
خیلی تلاش کرد اما خیلی تبلیغات زیاد
بازی خوبیه ولی قیمت اسلحه ها بالا هست برا همین یه ستاره کم کردم
سلام.رها علی محمدی هستم..من این بازی رو داشتم .تبلت م رد عوض کردم.
Game of Warriors Strategi gfrw
چرا که این بازی بسیار خون و کپی call of duty دارد.
بازی های تیراندازی FPS آفلاین بازی های خط مقدم حمله هستند. از مهارت های تیراندازی خود استفاده کنید و تمام دشمنان تروریست را در بازی های تیراندازی رایگان نابود کنید. بازی کماندویی FPS سرگرم کننده اعتصاب اسلحه بر اساس خط داستانی هیجان انگیز است. بازی کماندویی واقعی تیراندازی سه بعدی تمام شوق تیراندازی شما را به عنوان بازی های رایگان 2020 برآورده می کند.
بازی کماندویی FPS سرگرم کننده اعتصاب اسلحه بر اساس خط داستانی هیجان انگیز است. بازی کماندویی واقعی تیراندازی سه بعدی تمام شوق تیراندازی شما را به عنوان بازی های رایگان 2020 برآورده می کند. پیروزی ها در یک بازی واقعی تیراندازی کماندویی ماموریت هستند، بنابراین از مهارت های مبارزه استفاده کنید و بازی ماموریت غیرممکن را تکمیل کنید. دشمنان تروریست شما عادی نیستند، آنها همچنین به طور کامل برای مبارزه با نیروهای ویژه ضد حمله آموزش دیده اند.
بر پدر شما که عالی گفتیم لعنت چرا دروغ میگین بدرد گو هم نمیخوره هر کی دانلود کنه نت خود را به فنا داده
بازی خیلی خوبیه چون خیلی کمه ممنون😊
این فقط اتلاف وقت است و تبلیغات بسیار زیادی دارد و تنها کاری که انجام می دهید این است که نفرین کننده را روی دشمن قرار دهید و او به تنهایی شلیک کند و هیچ سرگرم کننده ای ندارد و زمانی که فرد نفرین کننده را حرکت می دهید بازی جیست خیلی عقب می افتد. بازی اتلاف وقت است آن را دانلود نکنید... فکر می کنید خیلی خوب است تیراندازی دارد اما اینطور نیست شما فقط باید نفرین کننده را روی دشمن حرکت دهید که همین است ... چیز شگفت انگیزی نیست.
بد نیست فقط خیلی راحته
این بازی خوب است اما گرافیک پایینی دارد و با آتش رایگان مقایسه نمی شود شما باید رایگان را امتحان کنید اما نه این بازی فقط یک شروع تبلیغات بسیار زیاد در این بازی است
عالی من ازبازی راضیم
رابط خط فرمان واقعی برای کمک شما
من بازی های اسلحه را دوست دارم زیرا این یک بازی بسیار بسیار زیبا است
بد بد بد بد بد بد فقط فری فایل ۱ ستاره هم براش زیاد است
من سه ستاره دادم چون بازی باهالیه اما مشکل از اینکه مثل عکسش کیفیت نداره لطفا ممنون میشم😉