Post by soanohepuvig on Feb 11, 2022 8:24:14 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ KingGodCastle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KingGodCastle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daug ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ KingGodCastle 2022 version ▞▞▞
Puikus žaidimas patinka, bet Wraith etapo man užtenka duoti tik 3 žvaigždutes, prašau, tiesiog nubraukite jį arba bent jau pašalinkite javapjūtę, kuri neršia, nes praleidau apie 2 savaites ir vis dar nepraėjau.
Puikus žaidimas, bet... Tiek daug beprasmiškai erzinančių funkcijų. Kodėl nugalėjus yra atgalinės atskaitos laikmatis? Kad mane išgąsdinčiau, kad nusipirkčiau tęsinį su brangakmeniais? Nėra jokios priežasties, kad istorijos režimu būtų „tęsti“ laikmatis. Visa tai, ką darote, bandote mane įgąsdinti, kad išleisčiau daug pinigų, kad užsidirbčiau brangakmenių arba žiūrėčiau skelbimus. 2 žvaigždutės už bjaurią manipuliaciją.
Noriu, kad lygis būtų padidintas Apskritai, geras žaidimas
Tai puikus žaidimas, labai smagu. Tačiau tikimybė gauti naujų herojų yra labai maža, net jei gausite dievo ritinį, tai yra kaip 5 procentai, kad gausite naują herojų.
Herojaus iškvietimo sistema yra karšta šiukšlė. Jau kurį laiką žaidžiu net išleidau tikrus pinigus ir dar negavau jokių herojų, išskyrus pradinius. Energijos sistema šiek tiek kvaila, bet ją galima žaisti.
Visada atsitiktinai atliekama techninė priežiūra, bet tai puikus žaidimas
Man patinka žaidimas, bet blogas ryšys su serveriu
Neleidžiama žaisti, užsidaro priverstinai, sakydamas, kad naujame telefone turiu nelegalią / apgaulingą programą. Viskas, ką šiuo metu įdiegiau, yra kiti mobilieji žaidimai. Nekantriai laukiau, kol galėsiu išbandyti žaidimą, bet aš negaliu perskaityti mokymo programos, jei ji manęs neužvers.
Egg Wars Adventure ltv
Naujausias atnaujinimas nebegali paleisti žaidimų
Tai įdomus žaidimas, bet atrodo, kad po kiekvieno kito žaidimo negaliu prisijungti prie serverio, todėl turiu uždaryti žaidimą ir vėl jį atidaryti. Tikriausiai duočiau penketą, jei tai būtų pataisyta.
KingGodCastle रणनीति yhv
Geras žaidimas, malonus, smagus. Strateginis žaidimas. Lengva žaisti, lengva suprasti. Jokių didelių problemų. Žemas herojaus kritimo rodiklis.
KingGodCastle ስልት wsrv
Puikus zaidimas. Tačiau 1 didžiulė problema. Kai tik nusipirkau bilietą, žaidimas atnaujintas kitą dieną ir dabar negaliu įjungti programos. Bandžiau pašalinti / įdiegti iš naujo ir vis tiek neveikia! Gėda, nes man tai labai patiko. Jei pavyks pataisyti, padidinsiu įvertinimą. Bet koks patarimas būtų laukiamas, ačiū.
KingGodCastle Strateške igre kyux
Tai labai įdomus, bet sudėtingas žaidimas, kuris puikiai tinka konkurentams ir tenkina nišinę žaidimų rinką. Herojai yra įdomūs ir visai nenuobodu, visi turi visiškai unikalių galių, tik norėčiau, kad žaidimas staiga nepatektų į tokią stačią sunkumo kreivę. O ir kad herojaus kritimo rodiklis buvo geresnis.
Šis žaidimas iš tikrųjų yra puikus žaidimas, bet po atnaujinimo jis kažkaip visada įstrigo puslapyje ir aš turiu daug kartų įkelti iš naujo
Aš mokėjau žaisti, bet atnaujinimo dažnis yra juokingas... Cmon guys, kodėl?
Puikus žaidimas, būtų malonu pakviesti atsitiktinius žmones į savo aljansą, taip pat į pasaulinį pokalbį
pakankamai smagus, bet kažkaip pataikyti į blogiausias dalis tiek didelės dispersijos, tiek beprasmiško pasikartojimo... naujas simbolių dažnis atrodė gerai, bet retai rasdavau jiems pritaikymą dėl esamų simbolių lygių (taigi gal jie buvo per reti). Vėlesni lygiai tapo sadistiškai gudrūs, o tai pabrėžė, kiek personažų / relikvijų trūko specifinio naudingumo, išskyrus tokius pat gudrus statymus (darant prielaidą, kad šlifuojate / išleidžiate, kad tai įvyktų). Galutinis rezultatas buvo 4 dievų ritinių partija be nieko naujo.
Nešvaistykite savo brangakmenių. Tiesiog palaukite, kol galėsite nusipirkti naują herojų parduotuvėje (149), išskyrus tai. Nuostabus žaidimas
Tai labai smagu, bet galimybė gauti norimą herojų yra labai maža ~ gacha žaidimas
Puikus žaidimas, kurį sunku ištraukti iš ritinėlių, bet jie pasirodo parduotuvėje, kurioje yra maždaug 150 brangakmenių, o brangakmenių gauti yra gana paprasta.
Kiekviename žaidime reikia daug laiko bendrauti su serveriu
Žinokite, kur buvo mano kita apžvalga, bet kai pasakiau, kad nežaisiu, kol neištaisys šios klaidos, jie ją ištaisė per 20 minučių. Dievo lygio klientų palaikymas. Taip pat žaidimas yra ugnies aš rekomenduoju.
Atrodo, kad tai smagus žaidimas, bet negaliu pasakyti, nes jis naudoja daug atminties. Galiu puikiai paleisti „Call of Duty“ ir „Genshin Impact“, bet tai perkaito mano telefoną maždaug per 5 žaidimo minutes.
Geras žaidimas, bet išsikrauna baterija. Visiems žaidimo skyriams žaisti prireikė 2–3 mėnesių. Žaidimo tobulinimas turėtų būti sutelktas į 锻造所 atnaujinimą
Žaidimas puikus. Problema ta, kad mano telefonas labai greitai įkaista. Spektaklis siaubingai sumažėjo. „Redmi Note 8“ naudojimas. Neturi problemų su kitais žaidimais. Reikia pataisyti našumą. Tada iš naujo įdiegus žaidimą įstrigo po boso išvalymo. Gg
Visų tipų sujungiami žaidimai man yra specialybė, be to, tai yra karalystės bazės nustatymas, puikus žaidimas, tęskite gerą darbą!
Šis žaidimas tikrai įdomus ir sukeliantis priklausomybę. Tačiau kiekvieną kartą, kai baigdavau etapą. Jis visada įstrigo su pranešimu „bendravimas su serveriu“, turėjau rankiniu būdu uždaryti žaidimą ir paleisti jį iš naujo, kad galėčiau žaisti toliau. Išspręskite prašau
Naujausias atnaujinimas neleis man jo atidaryti.
Linksma programa, negali būti atidaryta fone ir neleidžia kitoms programoms veikti fone, todėl man labai sunku ją naudoti.
Man patinka jo koncepcija. Žaidimas yra geras, taip pat gana įdomus. Tačiau tai per daug smulkmeniška, o gauti viską yra per brangu, todėl reikia praleisti valandas, kad gautumėte vieną atnaujinimą. Per sunku progresuoti žaidime, nes tai atėmė įdomų aspektą. Iš naujo subalansuokite šį žaidimą, atsižvelgdami į jo sudėtingumą, kad žaidėjo progresas būtų geresnis.
KingGodCastle Strategiya xtzr
Puikus žaidimas, bet kodėl, po velnių, negaliu prisijungti ir susikurti paskyrą, kad ir kaip stengiuosi iš naujo atsisiųsti ir atlikti visus „Google Play“ žaidimus pataisyti? Pasirinkite prisiregistruoti naudodami savo el. pašto adresą, kad galėčiau išlaikyti savo sąskaitą ir mokėti jums pinigus. Jūs tiesiogine prasme prarandate pinigus neturėdami šios funkcijos. Atsakykite ir leiskite man praeiti „Reikalingas vartotojo sąsajos prisijungimas“ sukurti savo pagalbos ir trikčių šalinimo puslapį, skirtą žaidime pateiktiems klaidų pranešimams
KingGodCastle Strateške igre kyux
Žaidimas tikrai smagus, bet... Maisto sistema tarsi užmuša nuotaiką. Ypač dabar, nes esu įstrigęs tam tikroje dalyje ir dabar bandau naujus dalykus, kad išsiaiškinčiau, kas yra geriausia bandomiesiems. (Bandymai ir klaidos) Taigi jis suvalgo maistą, tada aš negaliu daryti invazijų ar ne. Vėlgi, šis žaidimas yra gana įdomus.
Leiskite pradėti sakydamas, kad visai neseniai grįžau į šį žaidimą ir sunkiai šlifavau. Išleidau apie 20 USD žaidimui pasiūlymams, kurie man atrodė vertingi. Pagaliau pasiekiau tašką, kurio nedariau paskutinį kartą, kai žaidžiau karaliaus dievo relikvijų kalimą. Šis žaidimo aspektas neturi prasmės. Medžiaga, naudojama perkalimui, rodo kiekvienos eilutės statistiką, kuri leistų manyti, kad jei pakeistumėte tą relikvijos eilutę, ji būtų panaši į medžiagos... NE. Iš tikrųjų visiškai kitaip. 0/5
Amazi g žaidimo bendra graži kovos sistema, manau, kad vienintelė problema yra kai kurie bosai ir kai kurie personažai yra visiškai perstatomi ir kaip sunku gauti naujų simbolių. (gal tai tik mano RNG). Man labai patinka šis žaidimas ir aš palaikysiu jūsų žaidimą. Turiu daug puikių idėjų ir norėčiau jomis pasidalinti, jei leisite.