Post by soanohepuvig on Feb 11, 2022 8:30:36 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja daug monetų ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Zoo Battle Royale Game 2022 version ▞▞▞
Prielaida spraga temperamentas zooba private server ...
Duodu jam tik 2, nes aš visada rungtyniauju tik 3 arba 1 nužudymu, bet prašau, kad žaidimas būtų lengvesnis, nes jie mane visada sunaikina, todėl dar kartą prašau ir padarykite žaidimą daug paprastesnį, pavyzdžiui, turėjau daug praleisti pinigų, kad gaučiau juodą, sukurkite IR TAI BUVO APGAUTĖ, NEGAUJAU NAUJO PERSONAŽO IR NEGALIU GAUTI NAUJĄ PERSONAŽĄ JUODOJE KŪRINIME IŠDIRBKITE 95 %
Labai blogas geimas. Labai blogas geimas.
Android Appa.
Tikrai šaunu, bet nesąžininga rungtynių kūrimo srityje!!! Ir kartais klaida nustatant atitiktį
Man patinka šis žaidimas, bet aš tikrai norėjau, kad po Donna užpakaliuko bendruomenės brangakmeniai man davė dėžę, o ne aš buvau tikrai nusivylęs, kad dabar negavau, bet nenustebau, kad galėjau turėti savo odą, bet aš to nedariau.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Mõistatusmängud vnc
Wow šitas game geresnis už brawl stars Lietuva žaidžiam šitą žaidimą visus kviečiu prisijungiam
Tai puikus žaidimas, tik jūs turite eikvoti pinigus, kad patobulintumėte personažą
Man labai patinka šis žaidimas, tikrai rekomenduoju tai yra geriausias žaidimas pasaulyje. Manau, kad man labiau patinka ROBLOX ir kt. bet yra vienas dalykas, būtinai įvertink jį penkiomis žvaigždutėmis, ačiū, Babai 😊😊😊🙂🙂🙂☺☺☺😄😄😄 =-O
Nuostabu ir man viskas patinka, tai geriausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau, bet yra vienas dalykas, klaida!!! Kai paspaudžiu žiūrėti brangakmenių vaizdo įrašą, rodoma, kad vaizdo įrašo nėra. Išspręskite šią laukinės gamtos studijos klaidą, bet be to, šis žaidimas yra nuostabus. Rekomenduočiau kiekvienam žaidėjui, ieškančiam karališkojo komiško mūšio ar bet kuriam gyvūnų mylėtojui.
Atnaujinimas: **Dabar jie atnaujino išmokas ant skrynios, kad negautumėte daug aukso, kad patobulintumėte simbolius** Dabar simbolių atnaujinimas užtruks FOREVER arba tiesiogine prasme turėsite išleisti daugiau nei 1 000 USD, kad patobulintumėte keletą simbolių.* * Žaidimas yra labai perpildytas, o tai reiškia, kad per 10 sekundžių DAUG mirsite. Negavau skrynių ar aukso, kurį nusipirkau. Jokio atsakymo is klientų aptarnavimo..
Geras geme labai
Įdomus geimas siūlau parsisiust
Neįtikėtinai geras žaidimas, bet kai išeinu, rungtynės užtrunka ilgai
Dėl tam tikrų priežasčių mano internetas buvo lėtas, todėl jis atsijungė rungtynių viduryje, todėl bandė vėl prisijungti, bet sako KLAIDA ir jei aš atnaujinsiu, žaidimas vis tiek išlieka tas pats, todėl žaidime yra gana bloga mechanika, kuri net neatnaujina. visas įrenginys veikia, man patiko žaidimas, bet tai tikrai erzina. Jei turite laiko ištaisyti šią ligą, būkite laimingi
MAN PATINKA ŠIS ŽAIDIMAS! Žaidžiu su savo vaikais (5 berniukais) ir mums visiems taip smagu! Tik keletą smulkmenų, kurias patobulinčiau; 1) lengviau susirasti draugų. Žaidžiau su atsitiktiniais žmonėmis rungtynėse ir būčiau norėjęs juos įtraukti kaip draugą arba į mūsų klaną. 2) Rungtynės turėtų duoti daug daugiau monetų, ypač jei laimite. 3) Kasdieninės misijos. Arba turėtų būti daugiau misijų, arba jos turėtų būti nustatomos iš naujo kas 12 val., o ne 24 val. Jie per lengvai baigiami, kai tik nustatomi iš naujo. Viskas!
Puikus žaidimas, kuriam išmokti iš tikrųjų reikia laiko ir iš tikrųjų reikia įgūdžių, tačiau šis žaidimas taip sunkiai bando priversti jus išleisti pinigus, kad tai yra juokinga. Paprastai daugumoje žaidimų galiu į tai nekreipti dėmesio, tačiau šiame žaidime norima, kad išleistumėte pinigus ir žiūrėtumėte skelbimus bei prieš jus kabėtumėte „riboto laiko pasiūlymus“, tikėdamiesi, kad įkandsite, o kai uždarysite „riboto laiko pasiūlymą“, jis jus įspės, kad daugiau niekada negausiu šio „sandorio“. Geras žaidimas, bet negaliu pakęsti, kiek šis žaidimas bando priversti jus išleisti pinigų.
Šis žaidimas yra geras, bet mes negauname daug monetų, kad pagerintume savo charakterį ir šis žaidimas turi tiek daug nesklandumų
Šis žaidimas e yra tikrai geras, tai tik mano aukščiausio lygio veikėjas yra legalus 7 10 daugiau lygių, tada aš turiu mažiausiai mėgstamą. O norint įgyti 1 lygį, reikia daug laiko.
Šis žaidimas yra geras, bet norint žaisti be atsilikimo, jam reikia viso tinklo. Pagerinkite žaidimą pridėdami naujų funkcijų, pvz., ginklų, patrankų ir kt. Kartais tai taip vargina 😤. Man patinka Helovino atnaujinimas, ypač daina.
Tai geras žaidimas, bet tai tik per daug pastangų ir prakaito, o tikimybė laimėti yra siaubinga
Žiauriai geras geimas
Senoji zooba buvo daug geresnė, tikimės, kad anksčiau buvote nusiskundę, bet jūs, kūrėjai, net neatsakysite, nėra žodžių... Komandos režimas neveikia sklandžiai, daug erzinančių klaidų žaidime su Donna ir Milo
Zooba: Fun Shooting Battle - Free Online Games
Žaidimas yra nuostabus ir labai geras, tačiau yra vienas dalykas, kad kai žaidi daug, tau nuobodu. Bet vis tiek tai įdomus žaidimas. Ir man tai patinka.
Tai labai smagu, bet kartais šiame žaidime pasitaiko klaidų, bet jis vis tiek yra toks smagus, bet jei gausiu daug veikėjų, tikimybė bus maža, todėl išsaugosiu dalį savo auksinės dėžės, taigi 5 žvaigždučių tai nuostabu😃😃😃
Fainas žaidimas tikrai 100 kartu geresnis už braw star
LIETUS APK | APKDownload.com
Tobulai sukurtas žaidimas, toks įtraukiantis ir įdomus, kad net negaliu pasakyti, bet kai ką reikėtų pataisyti, pavyzdžiui, galia tarp skirtingų lygių veikėjų rungtynėse.
Geras bet labai sunku gauti naujus charakterius
Tai pats blogiausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. Turiu 5 personažus ir turiu dar 100 trofėjų iki 9 lygos. Ar negalite tiesiog pamatyti mūsų žaidimo eigos ir apdovanoti mus personažu? Paskutinis veikėjas, kurį gavau, buvo liūdnas. Turiu bruce, nix, molly, shelly ir lizzy ir turiu bruce 7 lygį, shelly 8, nix 8, molly 8. Kai žaidžiu, aš turiu 14 lygio bruce kaip varžovą, tai tiesiog aukšto lygio žaidėjai. Taigi, ar galite sukurti žaidimus, kurių lygis yra vienodas arba vienu lygiu žemesnis, ar pan. Tai pakeistų visą mano zoobos gyvenimą.
Žaidime pridedate katę, tegul ji pavadina b e Carter, jos gebėjimas miauks labai garsiai ir gali sustingti 5 sekundes, padarykite tai ir atnaujinkite
Yra klaida su yara, kurios jos aktyvumas kartais neveiks, bet kai kiti žmonės ją naudoja, tai man niekada netinka, kodėl aš noriu, kad ši klaida būtų ištaisyta, be to, mano piršlybos dėl tam tikrų priežasčių prieštarauja 11–17 lygiams, kai naudoju yara ir žaidimai laggy asf aš vos galiu net žaisti